Home » Nieuws

NIEUWS


23 maart 2020

PHH Academie gaat online. Nu bijeenkomsten van meer dan drie personen niet meer mogen, gaan de lessen van de Jobcoach opleiding online. We gebruiken hier ZOOM voor. Met Zoom kun je onderling chatten, video-calls houden en voor de lessen kun je gebruik maken van webinars. Deelnemers maken een gratis account aan en worden uitgenodigd voor hun specifieke les of call. Zoom is te downloaden voor IOS en Android in de respectievelijke stores. 


17 maart 2020

Een stevig nationaal bedankt voor al die toppers in de zorg! Het hele land applaudisseerde om 20.00 uur voor al die mensen die al weken, maanden, jaren zo druk in de weer zijn voor onze gezondheid!


16 maart 2020

Stichting Gezondheid Nederland zet zich in om kennis over Corona te vergroten zodat we verstandig omgaan met de huidige situatie en heeft een korte quiz gemaakt over het virus.

Klik op de afbeelding hiernaast om de vragen te beantwoorden. Misschien win je wel een leuke prijs! De quiz is gratis. Bovendien krijgt iedereen die deze quiz doet een leuke prijs. Daarnaast verloot Stichting Gezondheid Nederland 25 prijzen voor totaal € 500,- onder alle deelnemers.


15 maart 2020

Vandaag is door de regering, in overleg met de vertegenwoordigers van het onderwijs, besloten om alle scholen, horeca en sportclubs te sluiten tot en met 6 april. PHH Academie zal daardoor alle bijeenkomsten opschorten tot in elk geval na 6 april. Nieuws omtrent de opleidingen zal via de site en social media (LinkedIn, Facebook en Twitter) bekend gemaakt worden. Alle deelnemers krijgen persoonlijk bericht via mail (en evt. WhatsApp). 


12 maart 2020

De Corona-maatregelen hebben vooralsnog geen consequenties voor de opleidingen van de PHH Academie.  De opleiding 'Jobcoach 2020-01' gaat door zoals gepland. De groepen zijn ruim onder de grens van 100 personen. Deelnemers die griepverschijnselen hebben (hoesten, niet lekker voelen, luchtwegklachten en evt. (lichte) koorts), dienen thuis te blijven. Als zij daardoor lessen missen, worden die later speciaal voor hen herhaald.

PHH Academie schaart zich achter het (dwingend) advies van de overheid en handelt dienovereenkomstig. Klik op 'lees meer'  voor meer informatie.

Lees meer


11 maart 2020

Schrijf je nu in voor de opfris workshop 'Sociale wet- en Regelgeving'. Op 26 maart wordt een Utrecht een opfris-workshop gegeven door een van onze top docenten Inge van der Hauw. De wet-en Regelgeving verandert bijna per dag. Inge praat je bij. 

Van 12.30 toto 17.00 uur. Een kleine investering, groot effect.              

Lees meer


6 maart 2020

De opleiding Jobcoach is weer begonnen. Maar voor snelle denkers is er nog een plaatsje. Door de Corona beperkingen is de start iets vertraagd.

 Lees meer


12 februari 2020

In het voorjaar van 2020 starten weer nieuwe Jobcoach opleidingen op diverse locaties. Er zijn nog enkele plekken vrij. Interesse? Neem contact met ons op (085-1300742).

Informatie
De Jobcoach opleidingen van de PHH Academie bieden we aan in een groep met geplande (klassikale) bijeenkomsten en/of met behulp van blended E – learning (coaching en ondersteuning voornamelijk via de elektronische weg met enkele persoonlijke sessies).

Erkenning en toelating
Onze opleiding Jobcoach is erkend door de Nederlandse Vereniging voor Supported Employment (NVS).

Lees meer


22 januari 2020

Robbert Boonk heeft per 1 januari 2020 de leiding overgenomen van PHH Academie van Nico Pijnacker Hordijk. Nico stopt na ruim 10 jaar en zal als lid van de Raad van Advies nog betrokken blijven bij de Academie.

Lees meer