Home » Webshop

PHH Academie is zich opnieuw aan het uitvinden. De wereld verandert snel en wij moeten daarin mee. Dat willen we ook en daarom zijn we druk bezig met het updaten van al onze opleidingen en workshops. Binnenkort komen de nieuwe opleidingen en workshops op de site.

De opleiding 'Jobcoach' en de workshop 'Sociale Wet- en Regelgeving' zijn al helemaal opgefrist. 

In september* geeft Inge van der Hauw een opfris workshop over de laatste ontwikkelingen op het gebied van de sociale wetgeving.

Nederland is een sociaal land. De wetgeving verandert echter bijna per dag. Voor professionals in het sociale werkgebied is het noodzakelijk maar ook moeilijk om alles bij te houden. Je wilt op de hoogte zijn van alle mogelijkheden die er zijn voor clienten, voor je organisatie en voor jezelf als professional.

 

Kom op ?? september* naar Utrecht voor een dagdeel dat je weer helemaal opfrist op het gebied van sociale wet- en regelgeving.

 

Locatie: Oorsprongpark 7, 3581 ET Utrecht

Datum: september* 2020 

Tijd: 12.30 tot 16.30 met aansluitend netwerken tot ca. 17.00 uur (indien mogelijk)

Prijs: € 75,- (er wordt geen btw gerekend)

* uitgesteld naar september 2020 vanwege Corona maatregelen. De exacte datum wordt bepaald als de definitieve mogelijkheden bekend zijn. Kijk bij 'Workshops' voor de datum, en/of meld je aan voor onze signaalmails.

Opleiding 'Jobcoach'

€ 3.995,00

Opleiding 'Jobcoach'

€ 3.995,00

De opleiding 'Jobcoach' is een complete opleiding tot jobcoach. Gebaseerd op de methode 'Supported Employment' (SE) en geaccrediteerd door de brancheorganisatie NVS (Nederlandse Vereniging voor Supported Employment) en door EUSE, de Europese organisatie voor SE. 

 

Na het behalen van deze opleiding kun je je inschrijven in het Nederlandse Register voor Jobcoaches van de NVS (via 'Blik op Werk').

 

De klassikale opleiding start tweemaal per jaar en duurt ca. 9 tot 11 maanden (afhankelijk van de vakanties).

2020-01 start in het voorjaar (12 maart)

2020-02 start in het najaar (2 september 2020)

 

De E-Learning variant kun je op elk moment starten. Neem hiervoor contact op met Robbert Boonk (0653197040) of via info@phhacademie.nl. Dat kan vóór en ná de betaling.