Goedendag!

Onlangs hebben we contact gehad, of heb je informatie opgevraagd, omdat je meer wilde weten over de jobcoach opleiding. Hopelijk heb je daar inmiddels door de brochure, het magazine en de website, een goed beeld van gekregen. Misschien heb je toch nog vragen of suggesties. Die horen we dan graag van je.

Gemak en de mogelijkheden

Natuurlijk zijn we benieuwd of je de stap gaat nemen om de opleiding te gaan volgen. Wij zijn momenteel bezig om te kijken in welke plaatsen we de opleidingen gaan verzorgen. Daarbij kijken we zoveel mogelijk naar het gemak en de mogelijkheden voor de deelnemers.

 

Laat svp even weten

Dus als je de opleiding wilt gaan volgen, laat het dan s.v.p. even weten. Ook al ben je nog niet zeker. Dan kunnen we zoveel mogelijk rekening houden met jouw wensen en mogelijkheden.

 

Nog niet zeker?

Als je nog niet zeker bent omdat je bijvoorbeeld nog niet weet of je werkgever de opleiding vergoedt, of omdat je nog niet precies weet of het dit het beste moment is, of dat het wel de beste opleiding is voor jou op dit moment in je carrière, of om een andere reden, neem dan ook gerust contact met ons op. Wellicht kunnen we je helpen met je keuze en voorzichtig toch al een beetje rekening houden met jouw wensen.

We horen graag van je (stuur hier snel een mailtje) en hopen natuurlijk dat we je na de vakantie mogen begroeten.

 

Voor nu wensen we je in elk geval een fijne vakantie!

Namens het hele team!