OPEN AVONDEN

De PHH Academie is het vertrouwde instituut voor degelijke en up-to-date opleidingen op het gebied van Jobcoaching, WMO Begeleiding en Coaching en Begeleiding.  

We hebben twee digitale open avonden die we via ZOOM organiseren. De bijeenkomsten duren ongeveer een uur. 

Woensdag 10 juni 2020  (start 19.00 uur)

Donderdag 18 juni 2020 (start 19.00 uur)

Digitaal

Omdat er nog steeds veel onzekerheid bestaat omtrent Corona zijn er dit jaar geen fysieke open avonden. De informatie is op beide avonden natuurlijk hetzelfde en alle informatie is straks ook te downloaden.

Wat kun je verwachten?

Natuurlijk vertellen we je alles over de opleidingen inhoudelijk, dus welke onderwerpen er behandeld worden, maar ook welke locaties definitief doorgaan, hoe de blended E-Learning methode werkt, hoe de praktijk wordt ingericht en welke financiële mogelijkheden er zijn.

Heb je specifieke vragen? Laat het even weten (dat kan bij je aanmelding), dan besteden we daar natuurlijk ook aandacht aan.

Heb je liever één-op-één contact, dat kan ook. Dan maken we een aparte afspraak. Dat kan via Zoom, WhatsApp Videobellen, Teams of eh... gewoon bellen kan natuurlijk ook. En je bent natuurlijk ook gewoon welkom op een van onze vaste locaties.

Zijn jullie aan het denken over een in-company opleiding, dan maken we liever een aparte afspraak. Fysiek of digitaal, het kan allemaal.