WORKSHOPS (Updates en Verdiepingen)

Zelfs ervaren professionals hebben af en toe een update nodig. Bijvoorbeeld van de telkens weer veranderende Sociale Wet- en Regelgeving.

Niet elke Jobcoach is overal even goed in. Daarom organiseren we regelmatig verdiepende workshops over diverse onderwerpen. Van werkgeversbenadering en acquisitie tot het voeren van het goede gesprek met de ouders van cliënten. 

Najaar 2021 - Workshop 'Sociale Wet- en Regelgeving'

 

Sociale Wet- en Regelgeving

In het najaar geeft Inge van der Hauw weer een opfris workshop over de laatste ontwikkelingen op het gebied van de sociale wetgeving.

Nederland is een sociaal land. De wetgeving verandert echter bijna per dag. Voor professionals in het sociale werkgebied is het noodzakelijk maar ook moeilijk om alles bij te houden. Je wilt op de hoogte zijn van alle mogelijkheden die er zijn voor cliënten, voor je organisatie en voor jezelf als professional.

Deze workshop wordt in oktober in Utrecht georganiseerd. De exacte datum volgt wanneer er meer duidelijkheid is over wat mag en niet mag i.v.m. de Corona-maatregelen. Wil je graag op de hoogte gehouden worden, schrijf je dan in voor onze signaalmails. Dan mis je nooit een een kans voor verbetering en opfrissing!