“Onderwijs is misschien wel het belangrijkste in een maatschappij.”

“Het mooiste wat je iemand kunt geven, is een kans”

 “Iemand helpen om optimaal te participeren, is vaak beter dan maximaal.”

 

Dit zijn de uitgangspunten waarop wij onze opleidingen baseren. Er zijn helaas teveel mensen die geen kans krijgen of voor wie één kans niet voldoende is. Daarom leiden wij mensen op om juist die mensen te helpen met de extra ondersteuning die ze nodig hebben. Onze studenten zijn (of worden) professionals in het brede veld van zorg, welzijn en participatie.

Wil jij jezelf ook verder ontwikkelen tot zo'n steun voor mensen die het hard nodig hebben? Kijk dan eens verder wat wij jou kunnen bieden.

 

Geaccrediteerde opleidingen

Door de schat aan kennis en ervaring binnen PHH Academie, zijn alle opleidingen up-to-date en compleet. De meeste opleidingen zijn ook geaccrediteerd. Zo mag je, na het succesvol afronden van de opleiding Jobcoach Nieuwe Stijl, je (via Blik op Werk) laten inschrijven in het officiële Jobcoach Register van de beroepsorganisatie NVS en ben je bovendien Europees erkend!

Supported Employment

PHH Academie werkt al sinds 2011 consequent met de methode van Supported Employment (SE), binnen de Europese richtlijnen van EUSE en NVS en is dan ook door NVS/EUSE geaccrediteerd. 

 

Wil je meer weten over Supported Employment, over onze opleidingen of over onze sociale projecten, neem dan contact met ons op: info@phhacademie.nl of via 085-1300742 NIEUWS


LAATSTE NIEUWS


NIEUW! HANDIGE CERTIFICATEN! 

Download hier gratis de handige certificaten, die je kunt gebruiken voor jouw cliënten.


10 november 2021 - als jobcoach help je jouw cliënten aan een nieuwe toekomst. Dat lukt echter alleen als je de sociale kring rondom je cliënt meeneemt. 
lees meer30 augustus 2021 - Stijgt de langdurige werkloosheid en wat betekent dat? Een analyse van gastblogger Jan Bakhuys.

lees meer


23 juni 2021 - Maak dit jaar nog gebruik van de aftrekbaarheid van de belasting! En dat kan zomaar eens veel geld schelen!

lees meer


21 februari 2021 - Straks mogen we weer 'gewoon' in de klas zitten! Nu nog even online. Maar hoe dan ook, het is nooit te laat of te vroeg om aan je talenten te werken. Op welke manier dan ook!

lees meer


26 december 2020 - Is er straks nog wel werk voor iedereen? Lees de interessante visie in de gastblog van Jan Bakhuys, sociaal econoom

lees meer


3 december 2020 - Vandaag is het de internationale dag voor mensen met een beperking. De Lucille Werner Foundation  presenteerde een unieke vlag.

lees meer